BALATONI SZÁLLÁSOK / Balaton Travel Utazási Iroda
Balatoni nyaralóházak, apartmanok, panziók, szállodák, programok. Díjmentes balatoni információs weblapBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszóKövesd Balaton Travel Meglátogatandó helyek nevű tábláját a Pinteresten.
FE-23: Strandközeli 8-10 fős önálló nyaralóház


Kétszintes tágas, ízlésesen berendezett gyermekbarát nyaralóház alsó,- és felsőszinti apartmanja 8-10 fő részére Balatonfenyvesen 300 méterre a strandtól.

Max. férőhely: 10 fő

Alapterülete: 170 m²

Alsószint berendezése: szépen berendezett amerikai típusú nappali bőr ülőgarnitúrával, SAT-TV-vel, étkezősarokkal. 1 db kétágyas hálószoba franciaággyal. 1 db háromágyas hálószoba 3 heverővel. Jól felszerelt konyha (a vendégszámnak megfelelő tányér, evőeszköz, hűtő, kávéfőző, mikro, elektromos tűzhely, kenyérpirító, krómozott és zománcos edények, mosogatógép.) Ebben az apartmanban 1 zuhanyzós fürdőszoba WC-vel áll a vendégek rendelkezésére.

Felsőszint berendezése: szépen berendezett amerikai típusú nappali bőr ülőgarnitúrával, SAT-TV-vel, kijárat a kerti bútorokkal berendezett erkélyre. 1 db kétágyas hálószoba franciaággyal. 1 db háromágyas hálószoba 3 heverővel. Jól felszerelt konyha (a vendégszámnak megfelelő tányér, evőeszköz, hűtő, kávéfőző, mikro, elektromos tűzhely, kenyérpirító, krómozott és zománcos edények, mosogatógép.) Ebben az apartmanban 1 zuhanyzós fürdőszoba WC-vel áll a vendégek rendelkezésére.

Információ: A gyönyörűen gondozott kertben a vendégek részére biztosított a grillezési lehetőség. Az apartman riasztóval felszerelt. Lehetőség van térítésmentesen széf igénybevételére is. A nyaralóház csendes, nyugodt utcában fekszik. A szálláshely két szintje egyben és külön is bérelhető, nagyobb család vagy baráti társaság számára is rendkívül ideális. Parkolni a zárt udvarban lehet. A szállásadó nem lakik itt. WIFI elérhetőség van a nyaralóházban.

Távolságok: Strand: 300 m, bevásárlási lehetőség: 300 m, étterem: 400 m.Háziállat: Ezen a szálláshelyen megengedett napi 500,- Ft/állat felár ellenében.
A szálláshely heti ára:2018.04.04 - 2018.10.24.: 336.000,- Ft/hét
Az adott szezonidőre vonatkozó szállásdíj tartalmazza: a víz- és villanyfogyasztást, ágyneműhasználatot és a végtakarítást. Hosszabb tartózkodás esetén a kéthetenként egyszeri takarítás és a kéthetenkénti ágyneműcsere díját.

A szállásdíj nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek összege településenként változó és a megérkezés napján közvetlenül a szállásadónál fizetendő minden 18. életévét betöltött vendég esetében.

A szálláshely bérleti díja függ az igénybevételi időszaktól (pl.: előszezon, főszezon, utószezon) és a lefoglalt vendégéjszakák számától.


A legrövidebb tartózkodási idő a főszezonban 7 éjszaka, elő-, és utószezonban 5 éjszaka.

Nyaralóházak esetében 25.000,- Ft kaució fizetendő,
melyet a vendég a távozás napján a nyaralóház ellenőrzése illetve a kulcs leadása után visszakap.

Esetleges címváltozás nem zárható ki (pl. családi okok: váratlan betegség, haláleset, a ház eladása stb.), ebben az esetben azonos színvonalú és árú nyaralót biztosítunk. A változásról lehetőség szerint időben értesítjük.

A nyaralóház foglalható SZÉCHENYI PIHENŐKÁRTYÁVAL is ! ! !Lemondási feltételek


Amennyiben a vendég a rendelést lemondja az alábbi költségtérítés fizetendő:

- 35 - 14 nappal a nyaralás megkezdése előtt a foglaláskor befizetett előleg 50%-a;

- 13 - 7 nap között a foglaláskor befizetett előleg 70%-a;

- 6 napon belül vagy le nem mondás esetén a foglaláskor befizetett előleg 100%-a.

Jelen leírás az Utazási feltételek elválaszthatatlan részét alkotja.Miért éppen Balatonfenyves?- … mert ha szüksége van egy lélegzetvételnyi pihenésre, itt a nyugalom szigetét találja;

- … mert Balatonfenyves a déli Balaton-partnak évtizedek óta nyugodt békéjéről ismert családias nyaralóhelye;

- … mert Balatonfenyves a déli Balaton-partnak évtizedek óta nyugodt békéjéről ismert családias nyaralóhelye;

- … mert a somogyi Nagyberek egyike Magyarország legtitokzatosabb, legkevésbé ismert tájainak;

- … mert a kisvasút az 50-es évek óta közlekedik Balatonfenyvesről a Nagybereken át;

- … mert egy szép hajós kiránduláson érdekes bepillantást nyerhet a "magyar tenger" hangulatába;Mielőtt foglalását elküldi, kérjük, ellenőrizze a foglaltsági kalendáriumon, hogy az Ön által választott időszakban szabad-e a szálláshely!© Balaton Travel Utazási Iroda 8640 Fonyód, Hegyalja út 9. E-mail: balatontravel@t-online.hu