BALATONI SZÁLLÁSOK / Balaton Travel Utazási Iroda
Balatoni nyaralóházak, apartmanok, panziók, szállodák, programok. Díjmentes balatoni információs weblapBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszóKiadó nyaralóházakat keresünk!
- 2019.02.20.

Kiadó nyaralóházakat keresünk a 2020-es évre! Küldjön üzenetet a balatontravel@t-online.hu e-mailre, amennyiben szeretné kiadni balatoni nyaralóját!

Kövesd Balaton Travel Meglátogatandó helyek nevű tábláját a Pinteresten.


ORE-01: Kétszintes tágas családi ház 6+(2) fő részére Öreglakon


Kétszintes tágas, szépen berendezett családi ház felsőszinti apartmanja 6+(2) fő részére Öreglakon.

Alapterülete: 140 m²

Az apartman berendezése: Az apartman a családi ház felsőszintjén található, teljesen külön bejárattal. 2 db kétágyas hálószoba erkéllyel, 1 db kétágyas hálószoba heverőkkel gyerekek részére és 1 db babaággyal, amerikai típusú nappali ülőgarnitúrával és 2 fő részére kihúzható fekhellyel, SAT-TV-vel, WIFI-vel, konyhával, étkezősarokkal. A konyhában a vendégszámnak megfelelő tányér, evőeszköz, gáztűzhely, mikro, hűtő, kávéfőző. Ebben az apartmanban 1 sarokkádas fürdőszoba és 1 külön WC áll a vendégek rendelkezésére. Tágas balkon kerti bútorral.

Információ: Falusi turizmus keretében működő 4 napraforgós nyaralóház csendes, nyugodt környezetben. A kertben filagória, grill, bográcsozási lehetőség, napozóágy, kerti bútor, homokozó áll a vendégek rendelkezésére. A háznak gondozott, szép udvara van. Parkolási lehetőség van a zárt udvarban. A szállásadó az alsószinten a számára kialakított külön lakrészben lakik.

Távolságok: Balaton 20 km, bevásárlási lehetőség: 500 m, vasút: 800 m, buszmegálló: 500 m.

Háziállat: Ezen a szálláshelyen nem megengedett.
A szálláshely napi ára:2019.04.04 - 2019.10.24.:

6 fő esetén: 25.200,- Ft/nap
8 fő esetén: 33.600,- Ft/napAz adott szezonidőre vonatkozó szállásdíj tartalmazza: a víz- és villanyfogyasztást, ágyneműhasználatot és a végtakarítást. Hosszabb tartózkodás esetén a kéthetenként egyszeri takarítás és a kéthetenkénti ágyneműcsere díját.

A szállásdíj nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (18-70 év között), melynek összege településenként változó és a megérkezés napján közvetlenül a szállásadónál fizetendő.

A szálláshely bérleti díja függ az igénybevételi időszaktól (pl.: előszezon, főszezon, utószezon) és a lefoglalt vendégéjszakák számától.

A legrövidebb tartózkodási idő a főszezonban 4 éjszaka, elő-, és utószezonban 2 éjszaka.

Nyaralóházak esetében 25.000,- Ft kaució fizetendő,
melyet a vendég a távozás napján a nyaralóház ellenőrzése illetve a kulcs leadása után visszakap.

Esetleges címváltozás nem zárható ki (pl. családi okok: váratlan betegség, haláleset, a ház eladása stb.), ebben az esetben azonos színvonalú és árú nyaralót biztosítunk. A változásról lehetőség szerint időben értesítjük.Lemondási feltételek


Amennyiben a vendég a rendelést lemondja az alábbi költségtérítés fizetendő:

- 35 - 14 nappal a nyaralás megkezdése előtt a foglaláskor befizetett előleg 50%-a;

- 13 - 7 nap között a foglaláskor befizetett előleg 70%-a;

- 6 napon belül vagy le nem mondás esetén a foglaláskor befizetett előleg 100%-a.

Jelen leírás az Utazási feltételek elválaszthatatlan részét alkotja.Miért éppen Öreglak?


- … mert számos látnivaló és szabadidős lehetőségek van a faluban: Jankovich-kastély, római katolikus plébánia, római katolikus kápolna, kétlyukú híd, sportcsarnok, fedett uszoda szaunával, sportpálya, jurta;

- … mert a szálláshelytől kiindulva csillagtúra-szerűen felfedezhetik a környék nevezetességeit, látnivalóit: Buzsákon (6 km) Népművészeti tájház, Csisztapusztai gyógyfürdő, pincesor; Somogyvámoson (10 km) Pusztatorony, Krisna-völgy; Somogyfajszon (10 km)/ Oskohó múzeum; Gyugyon (12 km) műemlék templom; Fonyódon (13 km) hajóállomás, strand, autósmozi, minigolf; Niklán (5 km) Berzsenyi kúria; Táskán ( 7 km) pincesor, Fehérvízi-láp természetvédelmi terület; Marcaliban (17 km) gyógyfürdő; Somogyváron (5 km)/ Szent László által alapított bencés apátság, Szentesica-forrás, Széchenyi kastély; Lengyeltótiban Kék Tó fürdő.

- … mert a település könnyen megközelíthető: vonattal az M 7-es autópálya fonyódi lehajtójától 14 km-re Fonyód - Kaposvár között közlekedő vasútvonalon, busszal: Budapest -Barcs és a Pécs Keszthely, valamint a Győr Kaposvár távolsági autóbusszal.Mielőtt foglalását elküldi, kérjük, ellenőrizze a foglaltsági kalendáriumon, hogy az Ön által választott időszakban szabad-e a szálláshely!

© Balaton Travel Utazási Iroda 8640 Fonyód, Hegyalja út 9. E-mail: balatontravel@t-online.hu