BALATONI SZÁLLÁSOK / Balaton Travel Utazási Iroda
Balatoni nyaralóházak, apartmanok, panziók, szállodák, programok. Díjmentes balatoni információs weblapBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszóKiadó nyaralóházakat keresünk!
- 2019.02.20.

Kiadó nyaralóházakat keresünk a 2020-es évre! Küldjön üzenetet a balatontravel@t-online.hu e-mailre, amennyiben szeretné kiadni balatoni nyaralóját!

Kövesd Balaton Travel Meglátogatandó helyek nevű tábláját a Pinteresten.


Foglalási feltételek


Foglalni a foglalólap kitöltésével lehet.

Mielőtt foglalását elküldi, kérjük, ellenőrizze a foglaltsági kalendáriumon, hogy az Ön által választott időszakban szabad-e a szálláshely!

Kérjük adatait pontosan adja meg, a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Az Ön írásos megrendelése után 24 órán belül visszaigazoljuk a rendelését.

Ezt követően előlegként 25.000,- Ft-ot kérünk átutalni az OTP Banknál vezetett számlánkra.

Számlaszámunk: 11743095-20020172-0000000 vagy belföldi utalványon irodánk címére eljuttatni:

Kaponya Árpádné e.v.

8640 Fonyód, Hegyalja út 9.


Az előleg beérkezését követően tekintjük a foglalását véglegesnek. Ekkor kapja meg tőlünk a szálláshely pontos címét.

A szálláshely az érkezés napján 14 órától 20 óráig foglalható el és a távozás napján 10 óráig kell elhagyni.

A szállásdíj fennmaradó összegét a megérkezés napján irodánkban kell kifizetni.

Várjuk jelentkezését !Mielőtt foglalását elküldi, kérjük, ellenőrizze a foglaltsági kalendáriumon, hogy az Ön által választott időszakban szabad-e a szálláshely!Szálláshely foglalás

Szálláshely kódja*
Név*
Település*
Utca, házszám*
Irányítószám*
Telefon*
Mobiltelefon
Fax
E-mail*
Érkező személyek száma*
Érkezés dátuma*
Távozás dátuma*
Fizetés módja*
Háziállat*
Egyéb kívánság
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Utazási szerződés és utazási feltételek

A Kaponya Árpádné e.v. által szervezett belföldi utazásokra a Polgári Törvénykönyv 415. §-a, az utazási szerződésekről és utaztatásokról szóló 214/1996 (XII.23) Kormányrendelet illetve a jelen szerződésben foglaltak az irányadók.

A szerződő utazási iroda adatai:

Kaponya Árpádné e.v.

Telefon: 85/562-045

E-mail:


balatontravel@t-online.hu

baltrav@t-online.hu

info@baltrav.t-online.hu

Weblapjaink:

www.balatontravel.hu

www.balatoniszallasok.shp.hu

www.balaton-ferienwohnung.hu

www.balaton.shp.hu

Adószám: 73604129-1-34

Bankszámlaszám: OTP Bank Rt. Fonyód, Ady E. u. 23.
11743095-20020172-0000000

GM bejegyzési szám: U-001479

Jelentkezés:

Az utazási szerződés egyrészről a vendég megrendelésével és a foglalási biztosíték megfizetésével másrészről Kaponya Árpádné e.v. a megrendelés elfogadásával és a jelentkezés nyilvántartásba vételével jön létre. A jelentkezés történhet szóban, írásban, telefonon keresztül. A 25.000,- Ft foglalási biztosíték is fizethető készpénzben személyesen, postai úton vagy banki átutalással. Kaponya Árpádné e.v. az utóbbi két esetben a beérkezés időpontjától tekinti érvényesnek a foglalást. Szerződéses partner Kaponya Árpádné e.v. részéről az a személy, aki a foglalást intézi (Kaponya Árpádné irodavezető vagy Kovács Etelka referens). Ha valamiért a foglalást Kaponya Árpádné e.v. feltételekkel fogadja el (helyhiány vagy egyéb ok), véglegesnek akkor tekinthető a szerződés, ha feltétel nélküli elfogadásáról értesítjük. Eddig az időpontig a jelentkezés visszavonható a foglalási biztosíték teljes összegének visszautalása mellett.

Részvételi feltételek:

3.1. Az utazás időtartamát, az egyes részszolgáltatások meghatározását, minőségét, a teljesítés módját ill. egyéb tudnivalókat Kaponya Árpádné e.v. által közzétett tájékoztató tartalmazza (visszaigazolás, stb.). Ezek az utazási szerződés részét képezik. A közzétett adatokban esetlegesen bekövetkezett változásokról Kaponya Árpádné e.v. a vendéget tájékoztatja. Külön kívánságok figyelembe vétele, a vendég bizonyos feltételekhez kötődő jelentkezése csak akkor érvényes, ha azokat Kaponya Árpádné e.v. írásban visszaigazolja.

3.2. Az üdülések időpontját, árát weblapunk, a visszaigazolás és a részvételi jegy tartalmazza. Minimális tartózkodási idő nyaralóházak, apartmanok, lakrészek esetében a főszezonban 7 éjszaka.

Érkezési időpont mindig szombaton 14.00 és 20.00 óra között, távozás szombatonként de. 10.00 óráig.

3.3. A bérelt objektumot csak a részvételi jegyen feltüntetett személyek vehetik igénybe. A katalógusban megadott létszámnál többen a bérleményben nem tartózkodhatnak.

3.4. Az üdülést igénybe venni, a szálláshelyet elfoglalni csak a befizetést igazoló részvételi jeggyel lehet, melyet érkezéskor a kulcsátvevő helyen le kell adni. Amennyiben az érkezés nem a meghatározott időpontban történik, Kaponya Árpádné e.v.-t erről értesíteni kell, ellenkező esetben a szálláshelyre történő bejutást nem tudjuk garantálni és az ebből származó reklamációt nem tudjuk elfogadni.

3.5. Az üdülésen résztvevő közvetlenül tartozik felelősséggel a harmadik személynek okozott kárért.

3.6. Amennyiben a vendég a rendelést lemondja az alábbi költségtérítés fizetendő:

- 35 - 14 nappal a nyaralás megkezdése előtt az előzetesen befizetett előleg 50%-a;

- 13 - 7 nap között az előzetesen befizetett előleg 70%-a;

- 6 napon belül vagy le nem mondás esetén az előzetesen befizetett előleg 100%-a;

- de minden esetben legalább 5.000,- Ft.

3.7. Nyaralóházak esetében Kaponya Árpádné e.v. 25.000,- Ft kauciót szed, melyet a vendég a távozás napján a nyaralóház ellenőrzése illetve a kulcs leadása után visszakap.

3.8. Kaponya Árpádné e.v. az utazás megkezdése előtt 14 nappal írásban tett nyilatkozattal elállhat a szerződéstől, ha az üdülést a szerződéskötéskor előre nem látható körülmény (vis major) akadályozza. Ha Kaponya Árpádné e.v. ezen okok miatt eláll a szerződéstől, akkor a vendég választása szerint, vagy visszafizeti az előleget, vagy az eredetivel azonos értéket helyettesítő szolgáltatást ajánl fel, ha erre lehetőség van. Ha a felajánlott szolgáltatás magasabb értékű, a díjkülönbözetet a vendég fizeti, ha alacsonyabb értékű Kaponya Árpádné e.v. téríti a különbözetet.

3.9. A vendég nem szerződésszerű teljesítésből fakadó igényét 24 órán belül köteles Kaponya Árpádné e.v.-nak írásban bejelenteni. A vendég által késedelmesen bejelentett kárigény esetén Kaponya Árpádné e.v. a kár megtérítésének kötelezettsége alól. Kaponya Árpádné e.v. köteles a bejelentett kárigény indokoltságát felülvizsgálni és álláspontjáról a az utast tájékoztatni.

3.10. Kaponya Árpádné e.v. által szervezett üdüléssel kapcsolatos minden perben a felek alávetik magukat a Fonyódi Városi Bíróság kizárólagos illetékességének. A jogszabályok időközbeni változása miatt általános feltételeink is a jogszabálynak megfelelően módosulnak.
© Balaton Travel Utazási Iroda 8640 Fonyód, Hegyalja út 9. E-mail: balatontravel@t-online.hu