BALATONI SZÁLLÁSOK / Balaton Travel Utazási Iroda
Balatoni nyaralóházak, apartmanok, panziók, szállodák, programok. Díjmentes balatoni információs weblapBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszóKiadó nyaralóházakat keresünk!
- 2019.02.20.

Kiadó nyaralóházakat keresünk a 2019-es évre! Küldjön üzenetet a balatontravel@t-online.hu e-mailre, amennyiben szeretné kiadni balatoni nyaralóját!Kövesd Balaton Travel Meglátogatandó helyek nevű tábláját a Pinteresten.


BO-72: A Balatontól 50 méterre fekvő nyaraló B.bogláron 9-10-11 főre


BO-70: A Balatontól 50 méterre, a strandtól 150 m-re fekvő háromszintes ikernyaralóház, két külön bejáratú apartmannal (az alsószint 2-3 fő részére, a középső, - és felsőszint 6-8 fő részére) Balatonbogláron.

Alapterülete: alsószint: 50 m² + középső, - és felsőszint: 90 m²

Az alsószint berendezése: amerikai típusú nappali étkezővel, kábel-TV-vel, konyhasarokkal. 1 db háromágyas hálószoba franciaággyal és 1 heverővel. A jól felszerelt konyhában gáztűzhely, hűtőszekrény, kávéfőző, mikro, a vendégszámnak megfelelő edények, tányér, evőeszköz, található. Ezen a szinten 1 fürdőkádas fürdőszoba WC-vel áll a vendégek rendelkezésére. Terasz kerti bútorokkal.

A középsőszint berendezése: nappali kábel TV-vel, ülőgarnitúrával és 2 fő részére fekhellyel. Jól felszerelt konyha étkezősarokkal. A jól felszerelt konyhában gáztűzhely, hűtőszekrény, kávéfőző, mikro, a vendégszámnak megfelelő edények, tányér, evőeszköz, található. Ezen a szinten 1 fürdőkádas fürdőszoba és 1 külön WC áll a vendégek rendelkezésére. Erkély kerti bútorokkal.

A felsőszint berendezése: 2 db 3 ágyas hálószoba. Ezen a szinten 1 zuhanyzós fürdőszoba WC-vel áll a vendégek rendelkezésére. Erkély kerti bútorokkal.

Információ: A nyaralóház egy csendes utcában, a parttól 50 m-re helyezkedik el. A partszakasz alkalmas strandolásra és horgászatra is. A háztól 150 m-re található egy kisgyermekek által is kedvelt, homokos strand és játszótér. A nyaralóház alsó szintjén található apartman 2-3 fő részére bérelhető, míg a középső és felső szint 6-8 fő részére. Ez lehetővé teszi, hogy az apartmanokat külön-külön, de egyben is bérelni lehessen. A két bérelhető apartman az ikerház bal felében lett kialakítva, a másik oldalt szintén nyaralóként használja tulajdonosa. A háznak gondozott szép udvara van, mely a másik nyaralóval közös és kerítéssel nem leválasztott az ikerszomszédtól. A nyaralóházban internet hozzáférés biztosított (Wi-Fi). Parkolási lehetőség van a zárt udvarban 3 autó részére. Az udvaron kerti bútorok és grillezési lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. A szállásadó nem lakik itt.

Távolságok: Balaton 50 m, gyermekbarát strand homokos parttal 150 m, bevásárlási lehetőség: 800 m, étterem: 300 m, kikötő: 900 m, Buborék csúszdapark: 950 m, vasútállomáűs 800, Gömbkilátó Balatonboglár: 1500 m.

Háziállat: Ezen a szálláshelyen nem megengedett.
A szálláshely heti ára:2018.04.01 - 2018.10.31.:9 fő esetén: 352.800,- Ft/hét

10 fő esetén: 392.000,- Ft/hét

11 fő esetén: 431.200,- Ft/hétAz adott szezonidőre vonatkozó szállásdíj tartalmazza: a víz- és villanyfogyasztást, ágyneműhasználatot és a végtakarítást. Hosszabb tartózkodás esetén a kéthetenként egyszeri takarítás és a kéthetenkénti ágyneműcsere díját.

A szállásdíj nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek összege 18 év felett településenként változó és a megérkezés napján közvetlenül a szállásadónál fizetendő.

A szálláshely bérleti díja függ az igénybevételi időszaktól (pl.: előszezon, főszezon, utószezon) és a lefoglalt vendégéjszakák számától.


A legrövidebb tartózkodási idő a főszezonban 7 éjszaka, elő-, és utószezonban 5 éjszaka.

Nyaralóházak esetében 25.000,- Ft kaució fizetendő,
melyet a vendég a távozás napján a nyaralóház ellenőrzése illetve a kulcs leadása után visszakap.

Esetleges címváltozás nem zárható ki (pl. családi okok: váratlan betegség, haláleset, a ház eladása stb.), ebben az esetben azonos színvonalú és árú nyaralót biztosítunk. A változásról lehetőség szerint időben értesítjük.Lemondási feltételek


Amennyiben a vendég a rendelést lemondja az alábbi költségtérítés fizetendő:

- 35 - 14 nappal a nyaralás megkezdése előtt a foglaláskor befizetett előleg 50%-a;

- 13 - 7 nap között a foglaláskor befizetett előleg 70%-a;

- 6 napon belül vagy le nem mondás esetén a foglaláskor befizetett előleg 100%-a.

Jelen leírás az Utazási feltételek elválaszthatatlan részét alkotja.Miért éppen Balatonboglár?


- … mert a Balaton déli partjának közepén fekvő város már 100 éve fogadja a pihenni vágyó családokat;

- … mert Balatonboglár ingyenes strandjain a kisgyermekek szabadon fürdőzhetnek a sekély és gyorsan átmelegedő vízben;

- … mert Balatonboglár 100 éves hagyománya kötelezi a helyieket arra, hogy változatos programokat kínáljanak a családok, a természet- és sportbarátok, a művészetek, a magyar kultúra iránt érdeklődők, valamint a finom borok és pezsgők kedvelőinek örömére;

- …mert a Platán strand melletti sportcentrum a tenisz szerelmeseinek készült;

- … mert a 9 hektáros strand hétvégeken népünnepélyeknek, szórakoztató műsoros rendezvényeknek ad otthon;

- … mert a természetvédelmi területek, a várdombi gömbkilátó, a Kápolna-domb szoborparkja és a művészeti kiállítások min-mind különleges hangulatot adnak a városnak;

- … mert a legnagyobb egybefüggő szőlőket e környéket találjuk, s itt őrzik leggondosabban - a híres BB Rt.-n kívül - a régi vincellérek legősibb és legjobb hagyományait;

- … mert Balatonboglár 1987 óta a Szőlő és a Bor Nemzetközi Városa;

- … mert a Boglári Szüreti fesztivál évről évre több vendéget vonz a méltán népszerű üdülővárosba.

Mielőtt foglalását elküldi, kérjük, ellenőrizze a foglaltsági kalendáriumon, hogy az Ön által választott időszakban szabad-e a szálláshely!
© Balaton Travel Utazási Iroda 8640 Fonyód, Hegyalja út 9. E-mail: balatontravel@t-online.hu